Nurdan Haber

Künye

İmtiyaz Sahibi : PrKreatif

Genel Yayın Yönetmeni : Abdurrahman İraz

Editörler : Yusuf Özdemir, Olgay Şerbetcioğlu

Adres : Söğütözü Mah. Söğütözü Cad. Koç Kuleler No:2/A Daire:9 Çankaya, Ankara

Telefon : +90 (312) 909 46 80

Hakkında: Nurdanhaber.com; Türkiye, İslam Dünyası ve Risale-i Nur’lar hakkında gündem ve haberleri okuyuculara ulaştıran bir dijital haber ajansıdır.
PrKreatif firmasının imtiyazı altında bir internet haber sitesi markası olup Gazeteci Abdurrahman İraz Genel Yayın Yönetmenliğinde haberleri okuyucularına ulaştırmaktadır. Ayrıca 1004946 nolu Anadolu Ajansı (AA) haber üyeliğine sahiptir.
Ankara merkezli NurdanHaber; son kullanıcının haber alma hakkına fayda sağlamak amacıyla objektif ilkeler doğrultusunda ajans faaliyetlerini yapmaktadır. Editör, tasarım ve teknik departmanları ile 7/24 haber vermeyi hedeflemektedir.

Açıklama

Nurdanhaber.com sitesinin içerisinde yer alan haber, resim, içerik ve ek dosyaların telif hakları yasa ile korunmaktadır. Nurdanhaber.com’un yazılı izni olmaksızın hiç bir şekilde kullanımı yapılamaz.

Site içerisinde yer alan harici linkler ayrı bir sayfada açılmaktadır. Yayınlanan içeriklerin sorumluluğu
ilgili editör ve/veya yazara aittir. Bütün kurumsal ve resmi yazışmalar info@nurdanhaber.com dan yapılmaktadır.

 

Privacy Policy

© Copyrigth 2018 nurdanhaber.com tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları nurdanhaber.com’a aittir. nurdanhaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar nurdanhaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www. nurdanhaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. nurdanhaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

 

Alem-i İslamBediüzzaman'danDr. Mehmet Rıza DerindağDünyaGenelGünün Hadisiİslam ve HayatMisafir YazarlarNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Leyle-i Regaib Özel 5.000 Hatim Programı
Alem-i İslamBediüzzaman'danDünyaGenelGündemGünün DersiGünün Hadisiİslam ve HayatNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Genç Hafızlardan Şehitlerimiz İçin Dualar ve Kur-an’ı Kerim Tilavetleri
Alem-i İslamDerslerDünyaEkonomiFıkıh & HadisGenelGündemGünün DersiGünün DuasıGünün HadisiHayatHizmetİslamİslam ve HayatKartpostal - VecizeNur TalebeleriRisale-i NurRisale-i Nur DünyasıSorularla RisaleSual-CevapTürkiyeYazarlarımız
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri ile Risale-i Nur Dersi” ŞUALAR’DAN 9.DERS ( 9. ŞUA )