Nurdan Haber

FETÖ, ABD’de ‘ışık evleri’ açmaya başladı

FETÖ, ABD’de ‘ışık evleri’ açmaya başladı
17 Ekim 2017 - 14:11

Fetullahçı Terör Örgütü, ABD’de de Işık evleri açmaya başladı.

Akşam Yazarı Murat Kelkitlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Washington’a yaptığı son ziyaretten izlenimlerini aktardığı bugünkü köşesinde FETÖ’nün ABD’de tıpkı Türkiye’de ilk zamanlarda yaptığı gibi “Işık evleri” açtığını belirtti.

İşte Kelkitlioğlu’nun yazısının ilgili bölümü:

“Harekat alanı daralan FETÖ, artık faaliyetleri ayyuka çıkarılan “think-thank” kuruluşlarını askıya alıp, tıpkı bir dönem Türkiye’de olduğu gibi ‘Işık evleri’ açmaya başlamış. ABD’nin önemli merkezlerinde oluşturulan bu ‘ışık evleri’, hem örgüt üyelerinin bir arada tutulmasında hem de o ‘paralı senatörlerle’ ve ABD’li yetkililerle ilişkilerin kurulmasında aktif rol oynuyormuş. Bu evlerde her ay yüzbinlerce dolarlık bir ekonomi döndürülüyor, paralar senatörlere buralarda elden veriliyormuş. Tabii, bir nevi ‘yeraltı’ faaliyeti gibi yürütülen ‘ışık evleri’ Türk yetkililerin merceği altında. Bu konuda ABD’li muhatablar da bilgilendirilmiş!”

IŞIK EVLERİ NEDİR?

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) özellikle üniversite öğrencilerinin yurt sorunu yaşadığı illerde onlar için açtığı evler.

Alem-i İslamBediüzzaman'danDr. Mehmet Rıza DerindağDünyaGenelGünün Hadisiİslam ve HayatMisafir YazarlarNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Leyle-i Regaib Özel 5.000 Hatim Programı
Alem-i İslamBediüzzaman'danDünyaGenelGündemGünün DersiGünün Hadisiİslam ve HayatNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Genç Hafızlardan Şehitlerimiz İçin Dualar ve Kur-an’ı Kerim Tilavetleri
Alem-i İslamDerslerDünyaEkonomiFıkıh & HadisGenelGündemGünün DersiGünün DuasıGünün HadisiHayatHizmetİslamİslam ve HayatKartpostal - VecizeNur TalebeleriRisale-i NurRisale-i Nur DünyasıSorularla RisaleSual-CevapTürkiyeYazarlarımız
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri ile Risale-i Nur Dersi” ŞUALAR’DAN 9.DERS ( 9. ŞUA )