Nurdan Haber

Ramazan’ın Bereketi ile İhtida

Ramazan’ın Bereketi ile İhtida
21 Ağustos 2015 - 8:16

nurdanhaber-haber merkezi

Geride bıraktığımız Ramazan çoklar için güzel ve bereketli bir manevi mevsim oldu inşaAllah.

Fakat Kültürlerarası İletişim Merkezi gönüllüleri için daha farklı manaları da ifade ediyordu. Çünki Ramazan’da üstüste güzel haberler almışlar bunun sürurunu yaşamışlardı.

İlki 3 yıl önceki bir emaile cevaben gelmiş. 3 yıl önce emailinde güvenilir bir meal soran birisi güzel haberleriyle onları sevindiriyordu. Katıldığı sunumdan etkilenen bir ziyaretçi edindiği bir Kur’an-I Kerim mealiyle araştırmaya başlıyor ve sonrasında hidayete mazhar oluyor. Merkez çalışanları ise durumdan seneler sonra farklı bir vesileyle haberdar oluyorlar.

İkincisi ise yine yapılan sunumlara yaklaşık 6 ay önce katılan bir ziyaretçiden geliyor. O zaman ikna olup ancak şehadet getirdiğini kutlu mısralarla ifade ediyor.

İslam ile şereflenen bu kardeşlerimizi tebrik ediyor, Merkez çalışanları ve gönüllülerine yapmış oldukları tebliğ hizmetlerinde hayırlı muvaffakiyetler ihsan etmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

 

Alem-i İslamBediüzzaman'danDr. Mehmet Rıza DerindağDünyaGenelGünün Hadisiİslam ve HayatMisafir YazarlarNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Leyle-i Regaib Özel 5.000 Hatim Programı
Alem-i İslamBediüzzaman'danDünyaGenelGündemGünün DersiGünün Hadisiİslam ve HayatNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Genç Hafızlardan Şehitlerimiz İçin Dualar ve Kur-an’ı Kerim Tilavetleri
Alem-i İslamDerslerDünyaEkonomiFıkıh & HadisGenelGündemGünün DersiGünün DuasıGünün HadisiHayatHizmetİslamİslam ve HayatKartpostal - VecizeNur TalebeleriRisale-i NurRisale-i Nur DünyasıSorularla RisaleSual-CevapTürkiyeYazarlarımız
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri ile Risale-i Nur Dersi” ŞUALAR’DAN 9.DERS ( 9. ŞUA )