Nurdan Haber

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Mısır’daki camiye yapılan saldırıyı tel’in etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Mısır’daki camiye yapılan saldırıyı tel’in etti
25 Kasım 2017 - 22:08

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mısır’ın Ariş kentinde cuma namazı esnasında bir camiye düzenlenen saldırıya ilişkin, “Allah’ın evinde ibadet eden masum insanların hayatını hedef alacak kadar gözü dönmüş ve insanlığını kaybetmiş canileri şiddetle tel’in ediyorum.” dedi.

“Cuma namazı esnasında, bir camiye düzenlenen ve 305 insanın hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.” diyen Erbaş, “Söz konusu katliamda vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Mısır halkına başsağlığı diliyorum. Allah’ın evinde ibadet eden masum insanların hayatını hedef alacak kadar gözü dönmüş ve insanlığını kaybetmiş canileri şiddetle tel’in ediyorum.” dedi.

Erbaş,”İnsanlık vicdanını yaralayan bu tür saldırı ve katliamların artık son bulması için, sorumluluk sahibi herkesin daha çok gayret göstermesi gerektiğini ifade ediyor, insanlığın huzuruna kasteden hainlere fırsat vermemesini Rabbimizden niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Alem-i İslamBediüzzaman'danDr. Mehmet Rıza DerindağDünyaGenelGünün Hadisiİslam ve HayatMisafir YazarlarNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Leyle-i Regaib Özel 5.000 Hatim Programı
Alem-i İslamBediüzzaman'danDünyaGenelGündemGünün DersiGünün Hadisiİslam ve HayatNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Genç Hafızlardan Şehitlerimiz İçin Dualar ve Kur-an’ı Kerim Tilavetleri
Alem-i İslamDerslerDünyaEkonomiFıkıh & HadisGenelGündemGünün DersiGünün DuasıGünün HadisiHayatHizmetİslamİslam ve HayatKartpostal - VecizeNur TalebeleriRisale-i NurRisale-i Nur DünyasıSorularla RisaleSual-CevapTürkiyeYazarlarımız
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri ile Risale-i Nur Dersi” ŞUALAR’DAN 9.DERS ( 9. ŞUA )