Nurdan Haber

Minsk Belarus Kitap Fuarı

Minsk Belarus Kitap Fuarı
17 Şubat 2019 - 14:29

 

Nurdan Haber, dünyanın dört bir yanında Risale-i Nurlar hakkındaki gelişmeleri okuyucularına ulaştırmaya devam ediyor. Minsk’te yapılan uluslararası kitap fuarında Türkiye’den katılan Sözler Neşriyat ve fuar hakkındaki gelişmeleri değerli okurlarımız için derledik.

  

Yirmialtıncısı düzenlenen Uluslararası Minsk Kitap Fuarı 6-10 Şubat tarihleri arasında Belarus’un başkenti Minsk’te gerçekleşti.

Kitap fuarına 35 devletten 300’e yakın şirket katıldı.

Belarus devlet erkanı, akademisyenler, yazarlar ve üniversite gençleri başta olmak üzere toplam 60 bine yakın kişi kitap fuarını ziyaret ettiler. Türkiye temsilcisi olarak Sözler Neşriyat; Risale-i Nur kitaplarını Belarusça, Rusça, İngilizce, Çince ve Türkçe olmak üzere 5 farklı dilde tanıtımını yaptı. Gençlerin İslâmiyet ve hayatın gayesine yönelik cevap aradığı suallerine Risale-i Nur’dan gençleri tatmin edici cevaplar verildi ve bundan memnun oldular.

   

Ayrıca fuarda uzun zamandır Rusya’da eğitim alanında gençlere iman noktasında Risale-i Nurlar ile hizmet eden öğretmen abimiz de bulundu. Önceki fuarlarda Risale-i Nurları tanıyıp ve onları severek okuyanlar beraberinde arkadaşlarını da getirerek kitaplarımızı tavsiye ettiler. Kitap fuarına katılanlar Risale-i Nurları hoşgörüyle karşıladılar.

 

Ayrıca Sözler Neşriyat ekibi “Bu ve benzeri NUR’ların tanıtıldığı tanıtma ve tanışma vesilesi olan faaliyetlerin devamı ve daha ziyade faydalı olması için duânızı istirham eder selâmlarımızı arz ederiz, buradaki kardeşleriniz” diye mesajlarını ilettiler.

Alem-i İslamBediüzzaman'danDr. Mehmet Rıza DerindağDünyaGenelGünün Hadisiİslam ve HayatMisafir YazarlarNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Leyle-i Regaib Özel 5.000 Hatim Programı
Alem-i İslamBediüzzaman'danDünyaGenelGündemGünün DersiGünün Hadisiİslam ve HayatNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Genç Hafızlardan Şehitlerimiz İçin Dualar ve Kur-an’ı Kerim Tilavetleri
Alem-i İslamDerslerDünyaEkonomiFıkıh & HadisGenelGündemGünün DersiGünün DuasıGünün HadisiHayatHizmetİslamİslam ve HayatKartpostal - VecizeNur TalebeleriRisale-i NurRisale-i Nur DünyasıSorularla RisaleSual-CevapTürkiyeYazarlarımız
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri ile Risale-i Nur Dersi” ŞUALAR’DAN 9.DERS ( 9. ŞUA )