Nurdan Haber

Edepsiz Edibe değil arkasında ki Zındıkaya!

Edepsiz Edibe değil arkasında ki Zındıkaya!
Dr. Mehmet Rıza Derindağ( mehmetriza@nurdanhaber.com )
05 Ağustos 2020 - 15:07

Edepsiz Edibe değil arkasında ki Zındıkaya!

Dr. Mehmet Rıza Derindağ

Ayasofya Cami-i Kebirinin açılışı zındıka komitesini o denli çileden çıkartmış o denli çıldırtmış ki her gün nefret kin ve iğbirarlarını boşaltacak bir zemin arıyorlar!

Ya Diyanet Başkanın tuttuğu kılıç bir yerlerine batıyor, ya Reis-i Cumhurun okuduğu Kuran’ı dillerine doluyorlar, ya Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin açılışta bulunması yahut Bediüzzaman’ın hayatta kalan son vekilinin orada hazır bulunması germiş durumda komitecileri… Bunların hiçbiri aslında umurlarında değil, mevzu 86 senedir içinde Allah’a secde edilmeyen, dualar edilmeyen, ezkar ve evrad okunmayan Efendimizin (asv) müjdesi, Fatih’in emaneti Ayasofya’nın beş yüz senelik asli vaziyetine çevrilmesidir! Kökü dışarda dal ve budakları içeride zındıka komitesinin naşir-i efkarı da bir bi-edeb müfteri edibinin lisaniyle saldırmaya devam ediyor. Hamd olsun Hüsnü Bayramoğlu Ağabey cevap değil manevi atom bombasıyla karşılık verdi. Artık kıyamette uyanırlar!

FETÖ meselesine gelince;

Siz ve sizin ağababalarınız Şeytan için sever, şeytan için buğzedersiniz! Bediüzzaman ve talebeleri ise din namına Allah için sever Allah için buğz ederler! Sizin FETÖ’ya saldırdığınız 90’lı yıllarda saldırınız ve nefretiniz FETÖ üzerinden dine saldırıydı! Ağabeyler de dini ve dini cemaatleri ve hizmetleri sizin gibi zındıklara karşı müdafaa ediyorlardı! Fakat bunların tiynetleri ve nifakları ve akidevi yanlışlıkları yani fitneleri açığa çıkınca Bediüzzaman’ın varisleri yine İslamiyet, iman, vatan namına onlara elleri ayakları kırılsın (2012 Mustafa Sungur), Yahudi’ye çalışıyorlar (Abdullah Yeğin 2012) militan yetiştiriyorlar (Hüsnü Bayramoğlu 2012) dediler. Siz ise bu sefer dinsizlik ve Avrupa’daki zındıka komiteniz namına hükümete saldırıp FETÖ’yü müdafaa ediyordunuz! Sizin kim ve ne namına hareket ettiğinizi iyi biliyoruz! Onun için uyanık Türk milleti papağanlığını yaptığınız komitelerin de siretini sizin de laşe suretinizi iyi bilmektedir!

Dr. Mehmet Rıza Derindağ

Alem-i İslamBediüzzaman'danDr. Mehmet Rıza DerindağDünyaGenelGünün Hadisiİslam ve HayatMisafir YazarlarNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Leyle-i Regaib Özel 5.000 Hatim Programı
Alem-i İslamBediüzzaman'danDünyaGenelGündemGünün DersiGünün Hadisiİslam ve HayatNur TalebeleriTürkiyeYazarlarımız
Genç Hafızlardan Şehitlerimiz İçin Dualar ve Kur-an’ı Kerim Tilavetleri
Alem-i İslamDerslerDünyaEkonomiFıkıh & HadisGenelGündemGünün DersiGünün DuasıGünün HadisiHayatHizmetİslamİslam ve HayatKartpostal - VecizeNur TalebeleriRisale-i NurRisale-i Nur DünyasıSorularla RisaleSual-CevapTürkiyeYazarlarımız
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri ile Risale-i Nur Dersi” ŞUALAR’DAN 9.DERS ( 9. ŞUA )